Rotary E-Club One of Denmark er Danmarks første internetbaserede Rotaryklub. E-klubben blev i januar 2015 af forretningsudvalget i Rotary Danmarks Råd erklæret for et fælles anliggende for de fem Rotarydistrikter her i landet. Forretningsudvalget består af de fem distriktsguvernører.
 
E-klubben er oprettet på "chassiset" af Køge Bugt Morgenklub i Distrikt 1480, der lukkede i 2013.
 
E-klubben blev chartret af Rotary International den 27. maj 2013 som Rotary E-Club of District 1480, forkoret på dansk til Rotary E-Klub 1480. Med tilladelse fra Rotary International ændredes klubnavnet 18. juni 2014 til Rotary E-Club One of Denmark for at signalere, at klubben er hele Danmarks internetbaserede Rotaryklub.
 
 
Rotary E-Club One of Denmark holder møder på tirsdage kl. 20:15-21:15 med brug af computertelefonisystemet Skype og webcam.
 
En gang i kvartalet arrangeres et såkaldt hybridmøde på en adresse i Københavnsområdet. Hybridmøderne er en kombination af et næsten normalt Rotarymøde og Skype/storskærm, der gør det muligt for medlemmer, som bor langt væk, f.eks. i andre lande, også at kunne være med.
 
Rotary E-Club One of Denmark satser med sin ny hjemmeside at få suppleret mødeformen på en sådan måde, at også medlemmer i fjerne tidszoner vil kunne deltage i klublivet uden at skulle gå til Rotarymøde midt om natten.
 
PS: Medlemmer af Rotary E-Club One of Denmark er set passe deres små børn under Rotarymøderne, som foregår foran en computerskærm. Et andet medlem blev under et igangværende klubmøde set få et kærligt kys i nakken af sin kone, der tilfældigvis gik forbi, og så er der medlemmer, der har deres hunde eller katte med til Rotarymøde. Kald det bare alt sammen for en nyskabelse.
 
Hvis du har kommentarer til denne historie, send en e-mail eclub@1480.dk.