Oplev operaen om sigøjnerpigen Carmen under åben himmel og støt Rotarys kampagne End Polio Now.
Billetter, der købes over det særlige rotarylink www.ticketmaster.dk/oh/rotary - til en af de tre forestillinger i august 2019, giver et afkast på 10 procent af billetprisen til Rotarys verdensprojekt for den totale udryddelse af den frygtede sygdom polio.
Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene og danner hvert år ramme om store operaoplevelser. Opsætningerne skabes specielt til teatrets beliggenhed i det smukke, vilde landskab i Hedeland Naturpark (nær Hedehusene).
 

Georges Bizets Carmen, der er en af verdens mest populære operaer, kan opleves den 9., 16. og 17. august.

Det generelle billetsalg åbnede i august 2018, så jo hurtigere, du bestiller over rotarylinket, der naturligvis kan benyttes af alle, desto flere pladser er der at vælge imellem.

Amfiteatret i Hedeland Naturpark har plads til ca. 3000 tilskuere og har status som egnsteater.

 
Brug en af de tre operaaftener under åben himmel til en picnic i det grønne eller ved bordene sammen med dine familie og/eller din rotaryklub. Forestillingerne begynder kl. 20:00. Fra kl. 17:00 er der udlevering af bestilte madkurve, hvis man har valgt denne løsning, samt adgang til operaområdet, hvor der findes borde og bænke. Vil du helst selv stå for mad og drikkevarer, er der ingen restriktioner. Medbring frit dine egne lækkerier, vin, the, kaffe osv. For mange af Opera Hedelands faste gæster er den hyggelige og uformelle picnic en uundværlig del af besøget i Opera Hedeland.
 
Billetsamarbejdet administreres af Rotary E-Club One of Denmark, der har valgt at mødes under åben himmel i Hedeland Naturpark til premiereaftenen den 9. august.
 
 
 

 

Mezzosopranen Andrea Pellegrini synger hovedpartiet som Carmen i Opera Hedeland i 2019. Foto: Ulrik Jantzen/www.operahedeland.dk.