Den bedste gave kan være den, du giver til dig selv, din familie, dine venner – og som samtidig kan deles med børn i en helt anden verdensdel, der risikerer at blive ramt af den stærkt invaliderende sygdom polio.

Her er opskriften: Køb så mange billetter, du vil, på det særlige rotarylink http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary til Opera Hedelands opførelse af Giuseppe Verdis opera Rigoletto i august 2020.

10 procent af prisen på billetter, som købes over det særlige rotarylink, går til Rotary Internationals kampagne imod polio i de lande, der stadig døjes med smitten.

 

Hvor og hvornår: Under åben himmel i amfiteatret i Hedeland Naturpark, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene, nær Hedehusene den 7., 14. eller 15. august 2020.

Rigoletto er en af verdens mest populære operaer. Den er barsk, rørende og fuld af smuk musik.

Signaturpartiet som Rigoletto vil blive sunget af den svenske baryton Fredrik Zetterström.

 

 

Opera Hedelands billetsamarbejde med Rotary administreres af Rotary E-Club One of Denmark.

 

 

(Det helt vanvittige er, at man ikke engang behøver at være medlem af Rotary for at købe poliobilletterne over det særlige rotarylink).

 

Forestillingerne begynder kl. 20:00. Området omkring amfiteatret åbnes for publikum allerede kl. 17:00, så hvad med at planlægge en udflugt med din rotaryklub eller familie?

Man kan enten selv medbringe madkurv eller bestille den samtidig med billetkøbet.

I bakkerne omkring amfiteatret eller ved de opstillede borde er det muligt at nyde en picnic inden forestillingen.

 

 

Amfiteatret er Danmarks største permanente udendørsscene - på 800 kvadratmeter - og danner hvert år i august ramme om en stor operaopsætning i det tidligere grusgravsområde.

Tilskuerkapaciteten i teatret er ca. 3.000 gæster.

 

Opera Hedeland er en selvejende institution, der får tilskud af Høje-Taastrup, Greve, Roskilde Kommuner, Slots- og kulturstyrelsen og støttes bl.a. også af en række fonde.

En række frivillige foreninger assisterer Opera Hedeland i forbindelse med opførelserne. Herunder Høje Taastrup Musikskoles venner, Gym Team Greve og Greve Atletik.

 

Kontakt: til Opera Hedeland: e-mail: info@operahedeland.dk, telefon +45 30 70 46 16, hjemmeside: http://www.operahedeland.dk

Kontakt til Rotary E-Club One of Denmark: info@rotaryeclubonedenmark.com, hjemmeside: www.rotaryeclubonedenmark.com

Vil du vide mere om Verdi og hans mange operaer så klik her: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigoletto eller her https://www.liveabout.com/operas-by-giuseppe-verdi-724297

 

Her får du lige rotarylinket igen: http://www.ticketmaster.dk/oh/rotary

 

Verdis Rigoletto har historisk betydning for Opera Hedeland.

 

Tilbage i 2002, hvor Opera Hedeland for første gang slog dørene op som et selvstændigt teater, var det med selvsamme opera på plakaten.

 

Opera Hedelands ledelse varetages af dramaturg og operachef Claus Lynge, som siden 1. oktober 2003 har været den kunstneriske og administrative ansvarlige. (Og så er Claus selv medlem af Rotary E-Club One of Denmark)

 

.