Rotary fortsætter billetsamarbejdet med Opera Hedeland til forestillingerne i august 2019, denne gang til Georges Bizets Carmen. Billetter, der købes over det særlige rotarylink - www.ticketmaster.dk/oh/rotary - giver et afkast på 10 procent af billetprisen til Rotarys store projekt End Polio Now.
 
Carmen, som er en af verdens mest populære operaer, kan opleves i Hedeland Naturpark (nær Hedehusene) under åben himmel den 9., 16. og 17. august.
 
Det generelle billetsalg åbnede i august 2018, så jo hurtigere, du bestiller over rotarylinket, der naturligvis kan benyttes af alle, desto flere pladser er der at vælge imellem.
 
(Ifølge hjemmesiden www.operahedeland.dk var augustsalget af billetter til næste års forestilling højere end de sidste 10 år).
 
Amfiteatret har plads til ca. 3000 tilskuere.
 
Det er Rotary E-Club One of Denmark, der administrerer billetsalget til fordel for End Polio Now.
Forestillingerne begynder kl. 20:00. Området omkring amfiteatret åbnes for publikum allerede kl. 17:00, så hvad med at planlægge en udflugt med din rotaryklub eller familie? I bakkerne omkring amfiteatret eller ved de opstillede borde er det muligt at nyde en picnic inden forestillingen.
 
 
Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene - på 800 kvadratmeter - og danner hvert år i august ramme om en stor operaopsætning. 
 
Som egnsteater får Opera Hedeland tilskud af Høje-Taastrup, Greve, Roskilde Kommuner samt Slots- og Kulturstyrelsen under staten. Teatret er selvejende.
 
Siden 2009 har operaen inviteret 100 danske veteraner fra veteranforeningerne gratis med til en forestilling. Operaen indbyder også elever fra musikskolerne i Høje-Taastrup, Greve og Roskilde Kommuner.
 
Carmen har en gang tidligere, det var i 2007, været opført af Opera Hedeland og blev dengang betegnet som teatrets hidtil største succes.
 
Den danske mezzosopran Andrea Pellegrini skal synge hovedpartiet som sigøjnerpigen Carmen. Resten af castet offentliggøres i foråret 2019.
 
På billedet: Andrea Pellegrini. Foto: Ulrik Jantzen/www.operahedeland.dk
 
Kontakt: Opera Hedeland, e-mail: info@operahedeland.dk, telefon +45 30 70 46 16, hjemmeside: www.operahedeland.dk
 
Rotary E-Club One of Denmark: info@rotaryeclubonedenmark.com, hjemmeside: www.rotaryeclubonedenmark.com
 
 
Her får du lige rotarylinket igen: www.ticketmaster.dk/oh/rotary