Opdateret den 3. april 2019 med link til gårsdagens klubmøde, hvor projektleder Lasse Lindquist fra Hjerteforeningens landsuddeling holdt foredrag om hjertestarterkampagnen og Hjerteforeningens landsindsamling den 28. april, der skal sponsere uddelingen. Med som et overlevende bevis på, at hjertestartere kan gøre en forskel, var journalist Jesper Balslev, der i 2015 faldt død om på Christiansborg. Klik her: https://youtu.be/gGS5E_1XG-c
 
Kære medlem eller ven af Rotary E-Club One of Denmark.
 
Vil du være med til at skaffe en hjertestarter – HELT GRATIS - til placering efter vores eget ønske. Og det bliver på søfartskolen i Nuuk.
 
ALLE KAN DELTAGE.
 
 
Eneste indsats fra din side er et par timer søndag formiddag den 28. april som indsamler ved Hjerteforeningens årlige landsindsamling.
Vi skal være mindst 15 deltagere til lige så mange indsamlingsruter, dvs. formentlig snarere 17-18 personer i tilfælde af forfald.
 
(Opdateret 25.012019)
Som gruppe med mindst 15 udførte indsamlingsruter vil vi som belønning være sikret en hjertestarter, leveret og monteret i et varmeskab, til ca. 21.500 kr. til opsætning, hvor vi ønsker det.
 
Er man f.eks. to personer fra samme adresse, der gerne vil gå en indsamlingsrute, skal man altså tilmelde sig hver især.
 
 
Vores indsamlergruppe har navnet ’Rotary E-Club One of Denmark’.
 
  1. Med et klik på nedenstående dette link kommer du direkte ind e-klubbens indsamlergruppe: https://deltag.landsuddeling.dk/ruteoversigt.aspx?hjertestarterid=1055&postnummer=2670
  2. Indskriv nu det postnummer, hvor du ønsker at vælge en rute.
  3. Derefter bliver du bedt om navn, e-mail m.m.
DET FÅR VI: 1) Levering og installation af hjertestarter. 2) Varmeskab til udendørs ophængning. 3) En kvalitets-hjertestarter. 4) Første års serviceaftale. 5) Tilbud om introkursus som hjerteredder (30 minutters intro i genoplivning, fra 5 til 15 personer pr. instruktør/hold, ellers flere hold. Instruktøren kan komme til os; det kunne f.eks. være på galleriet i Holbæk).
 
Med hjertelig hilsen
Haagen, gruppestarter
haagencumlet@gmail.com mobil 24429939
 
Her er adressen på Hjerteforeningens officielle websted til landsindsamlingen: https://hjerteforeningen.dk/2018/12/saadan-er-du-med-i-landsuddelingen/