Når man er Danmarks formentlig billigste Rotaryklub, hvad angår kontingentet – og det anser Rotary E-Club One of Denmark sig for at være - er der så mange andre ting, der skal holdes på lavest tænkelige prisniveau i den interne trivsel.
 
Det må også gælde prisen på et klubbanner til klubben, lød det fra præsidenten, der anslog en basispris på 40 kroner, som en rimelig udgift for medlemmerne. Det kom til at holde stik.
 
Med moms, fragt og ophæng står e-klubbens banner, som det nu ser ud, i ca. 58 kroner. Det er langt under halvdelen af normalprisen for et banner i Rotarystørrelse.
 
Her kommer så det spøjse:
 
 
 
Dugen er fremstillet af et digitalt skiltefirma, der omsatte det fremsendte logo i et banner og sørgede for en løbegang til et ophæng.
 
Ophænget blev lavet af et klubmedlem af ca. en halv stang fra de papirflag, man ofte stikker i jorden ved sin bolig i forbindelse med f.eks. fødselsdage, og endestykkerne er fodstykket fra lagkagelys, der blev fundet på samme hylde i butikkken. Det er varer, der bl.a. kan købes i mange supermarkeder. Snoren er købt i metermål i en hobbybutik. Den er så bundet fast med et knob kendt som dobbelt halvstik. Endestykkerne har fået en klat lim, og så var det banner færdigt. 
 
Logoet er designet af e-klubbens ophavsmand, IPDG Jørgen Windfeldt fra Store Heddinge Rotaryklub i Distrikt 1480.
 
E-klubbens banner indvies i forbindelse med præsidentskiftet på hybridmødet tirsdag den 31. juni i Glostrup.