Posted on Feb 06, 2019
Rotary E-Club One of Denmark opretter nu en særlig erhvervsgruppe for medlemmer, der ønsker et dicideret fagligt forum. Det sker på initiativ af formanden for e-klubbens Erhvervs- og Virketjeneste, Pernille Bache. Forummet skal mødes i forlængelse af e-klubbens ordinære klubmøde den første tirsdag i måneden.

 

Erhvervsrummet - som vi kalder det på Facebook - er tænkt som et forum for de medlemmer af Rotary E-klub Danmark, som ønsker at bruge netværket til at skabe muligheder og hjælpe hinanden med forretningsudvikling, fortæller Pernille Bache.

 

 

- Alle medlemmer af E-klubben er velkomne uanset, om de er erhvervsaktive. Vi sætter stor pris på alle, som har lyst til at dele af erfaringer, bidrage eller bare synes, det er interessant at være med. 

- Erhvervsrummet mødes på Adobe Connect. I tillæg har vi en lukket Facebookgruppe, der skal fungere som et levende forum, hvor temaer, ønsker, søgning eller indspil diskuteres og danne udgangspunkt for mødernes indhold.

- Mødetidspunkt er første klubmøde i hver måned - tidspunkt er endnu ikke fastlagt - men vi håber at kunne tage det umiddelbart efter klubmødet - og det er derfor foreslået, at dette flyttes til fx kl 19.15 - 20.15 - og at erhvervsmødet kan starte umiddelbart derefter. 

- Vi tænker, at vi må have en opstartsperiode - med et møde i måneden af en 1/2 times varighed - og at vi mellem møderne holder kontakten og dialogen åben i facebookgruppen., siger Pernille Bache.
 
- Dette er selvfølgelig frit op vil hver og en, om man har lyst til at være med - alle er velkomne, og vi sætter stor pris på alle som har lyst til at deltage. For ingen skal føle sig presset, så send mig en mail om du ønsker at blive med, og så lægger jeg dig til i gruppen både her på Rotary.dk og Facebook.
Det er selvfølgelig også mulig at være med som gæst - eller invitere gæster med på møderne.
 
E-klubbens formand for Erhvervs- og Virketjenesten er bosat i Skien i Norge.