Rotary E-Club One of Denmark deltog tirsdag den 14. april i et multinationalt e-club-møde i cyberspace med e-klubber fra Finland, Sverige og Tyrkiet. Her blev orienteret om klubbernes aktiviteter og om de elektroniske Rotaryklubbers tilblivelse som en del af Rotary International – siden den første e-klubs oprettelse i 2002, det var i USA, til nu 220 e-klubber verden over.
 
Den finske e-klub, Verkkorotary.fi, var vært for det timelange møde, der foregik på kommunikationssystemet Adobe Connect Pro.
 
Der deltog 17 e-klub-rotarianere i det fælles klubmøde i cyberspace: 10 fra den finske klub, fem fra den danske, Rotary E-Club One of Denmark,  og en fra henholdsvis den svenske Rotary eClub of District 2410 og tyrkiske Rotary e-club of District 2440.
 
Verkkorotary.fi er den fjerde ældste internetbaserede Rotaryklub i verden, den første i Europa og den første globalt, der begyndte at holde regulære møder online. Klubben blev chartret i 2004 og er en af de oprindelige 14 e-klubber i Rotary Internationals pilotprogram.
 
I det seneste års tid er antallet af e-klubber steget med godt 34 procent.'
 
 
Læs artiklen om den finske e-klub fra klubbens ti-års-jubilæum i 2014 med et klik her eller find den under DOWNLOADS.
 
En adresselisten over de 220 e-klubber i Rotary Internationals opgørelse pr. 8. april 2015 kan findes under DOWNLOADS.
 
Hvis du har kommentarer til denne story,
send os en e-mail på eclub@1480.dk.