Rotary E-Club One of Denmark holdt skiftedag på præsidentposten tirsdag den 21. juni 2016. E-klubbens præsident for rotaryåret 2016-17 er professor Poul Erik Hansen, der overtog præsidentkæden efter redaktør Haagen Peder Cumlet.
 
Samtidig indviede e-klubben en dirigentklokke i sølv, som er smedet af Poul Erik, der har sølvsmedning som hobby.
 
 
 
 
 
E-klubben sagde tak for indsatsen til guvernørassistent Jens Kau fra Egedal Morning Rk, Distrikt 1470, for at have repræsenteret e-klubben på Folkemødet på Bornholm. Jens kvitterede med at forære e-klubben sin egen klubs banner.
 
 
 
Den afgående klubpræsident overrakte klubmester/cico Henrik Stirø-Larsen en PHF som en påskønnelse for indsatsen med at indkøre klubbens ny kommunikationsprogram og for sit virke i øvrigt i forbindelse med ungdomsprojektet Team Egedal-Paris, der omtaltes af den afgående præsident som et "tjen andre-projekt".
 
 
 
 
Ugebrevsredaktør Henrik Kohl, der har fast bopæl i Sydfrankrig, overrakte to hjemførte bannere, et fransk og et amerikansk, til e-klubben.
 
 
 
LÆS E-KLUBBENS ÅRSBERETNING 2015-16 OG ANDET FRA PRÆSIDENTSKIFTET UNDER DISKUSSIONSFORUM I MENUBJÆLKEN PÅ DENNE HJEMMESIDE.