Posted on Nov 12, 2019
E-klubbens hjertestarter og varmeskab 'er kommet godt til Nuuk og er blevet monteret' på søfartskolen Grønlands Maritime Center.
 
Det oplyser kommunikations- & marketingskoordinator Cecilie C. Lehmann fra TS-gruppen, der har haft ansvaret for opsætningen på vegne af Hjerteforeningen.
 
Medlemmer af Rotary E-Club One of Denmark, med hjælp fra andre interesserede, 'gik sig til' en hjertestarter ved Hjerteforeningens landsindsamling tidligere på året.
 
Her kunne grupper, der samlede ind på mindst 15 ruter, erhverve en hjertestarter og varmeskab til opsætning på et sted efter gruppernes eget ønske.
 
Rotary E-Club One of Denmark fik en særlig tilladelse af Hjerteforeningen til at donere sin hjertestarter til søfartskolen i Nuuk.
 
"Jeg mangler dog stadig at få en bekræftelse ... om de har modtaget skiltet/klistermærket" med e-klubbens og Hjerteforeningens navnetræk som donorer, fortæller Cecillie.
 
Hun "regner med at modtage et billede fra dem, når det hele er på plads! "
 
Det vil vi i e-klubben naturligvis offentliggøre.
 
Projektets afslutning har bl.a. været forsinket af brand i en lastbil, der betød, at en ny hjertestarter måtte fremskaffes og sendes af sted til Grønland.
 
E-klubben samlede ind for Hjerteforeningen i Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Syddanmark