Rotary E-Club One of Denmark nåede over målstregen ved Hjerteforeningens landsindsamling søndag den 28. april og sikrede sig en hjertestarter, leveret og monteret i et klimaskab, der er prissat til ca. 21.500 kr.

Hjertestarteren vil blive doneret i e-klubbbens navn til søfartsskolen (Grønlands Maritime Center) i Nuuk med accept fra Hjerteforeningen.

E-klubbens indsamlingsgruppe fik 11.182 kr., i kontanter i bøtterne, hvortil kommer anslået 4250 kr. indbetalt via mobilpay, i alt 15.432 kr., fremgår det af meddelelsen fra Hjerteforeningen.

Med hjælp ude fra var Rotary E-Club One of Denmark registreret med indsamlere på 17 ruter. (Alle registerede grupper, der nåede at samlede ind på mindst 15 ruter, var på forhånd lovet en hjertestarter).

Gruppens deltagere tilbydes nu et 30 minutters introkursus i at bruge hjertestarter og give hjerte-lungeredning. Kurset er gratis og frivilligt.

’Rotary E-Club One of Denmark har gjort en konkret forskel, der kan redde liv .... Hjertestarteren kan gøre forskellen på liv og død – så tusind tak for indsatsen, hedder det i meddelelsen fra Hjerteforeningen, som takker for indsatsen.

Hele det indsamlede beløb fra Hjerteforeningens landsindsamling var på forhånd afsat til sponsering af hjertestartere til placering over det ganske land.

DOKUMENTATION - DOKUMENTATION - DOKUMENTATION - DOKUMENTATION
 
 
Fra: Hjerteforeningens Landsuddeling 2019 <landsuddeling@hjerteforeningen.dk>
Sendt: 3. maj 2019 15:41
Til: haagencumlet@gmail.com
Emne: Tillykke – din gruppe har gået sig til en hjertestarter
 
 
 
 
 
 
 
 
Kære Gruppestarter

Stort tillykke! 

Din gruppe Rotary E-Club One of Denmark har gået sig til en hjertestarter til Hjerteforeningens Landsuddeling den 28. april 2019. Hjertestarteren kan gøre forskellen på liv og død – så tusind tak for indsatsen.

I alt har I samlet 11.182 kr. ind – plus det I hver især har fået ind på Mobilepay (landsgennemsnittet for Mobilepay er ca. 250 kr. per rute). Godt gået!

Vi vil gerne bede dig om at gøre tre ting:

1. Udfylde et kort spørgeskema om Landsuddelingen (ca. 5 minutter)
https://landsuddeling.dk/spoergeskema-til-gruppestartere/

2. Tilmelde gruppen et Hjerteredderkursus
Din gruppe kan få et 30 minutters introkursus, hvor I bliver instrueret i at bruge hjertestarter og give hjerte-lungeredning. Kurset er gratis og frivilligt. Du kan tilmelde jer her: https://givliv.hjerteforeningen.dk/Landsuddelingen 

3. Aftale montering af hjertestarter med el-installatøren
Følg dette link for at lave en aftale om levering og montering af jeres hjertestarter med vores samarbejdspartner TS-Gruppen:
http://www.ts-gruppen.dk/hjertestarter?tilbud=f576c2c10cb1dbd5db97c39264012d88

Når vi modtager beskæftigelse fra TS-gruppen om monteringen af hjertestarteren, så sørger vi for et dokument, så I formelt kan overtage hjertestarteren.

Bemærk følgende om monteringen:
-    I forbindelse med opsætningen skal I forvente en kortvarig strømafbrydelse.
-    El-installatøren skal opmærke din såkaldte gruppeafbryder i din el-tavle. Derfor skal der være fri adgang til el-tavlen det sted, hjertestarteren skal hænge.
-    Varmeskabet skal monteres på fast væg for eksempel mursten, beton eller lignende, og den skal være offentligt tilgængeligt døgnet rundt.

Har du spørgsmål til noget i denne mail, er du velkommen til at ringe til os fra den 7. maj på 33 66 99 99 eller skrive til landsuddeling@hjerteforeningen.dk 

Vi har rigtig mange henvendelser i øjeblikket, så hvis du ikke får fat i os på telefonen, må du endelig skrive os en mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Endnu engang tak for din og din gruppes indsats. Rotary E-Club One of Denmark har gjort en konkret forskel, der kan redde liv i Danmark. 

Med venlig hilsen 
Hjerteforeningen 
 
 
 
 
Hjerteforeningen
Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K


Hvis du ikke ønsker at modtage mails fra Hjerteforeningen, kan du framelde dig her.
Se vores persondatapolitik.